maandag 18 oktober 2010

Mijn 1e Kerstkaart!





Eindelijk heb ik een kerstkaartje gemaakt. Het begin is er, nu nog volhouden om elke week er eentje te maken. Op 14 oktober heb ik een keileuke workshop 'Distress met copics' bij Angelique gevolgd, samen met Hetty en Regina. Stieneke zou ook meegaan maar moest helaas afzeggen vanwege een begrafenis. Toch kon ik bij haar in Rosmalen twee nachtjes komen logeren en het is heel gezellig geweest. Thuis heb ik geprobeerd om het 'engeltje' met deze techniek in te kleuren. Zoals je kunt zien moet ik nog heel veel oefenen om een goede distresslook te krijgen. Misschien ga ik nog eens zo'n leuke workshop bij Angelique volgen. Ze is pas verhuisd en heeft een ontzettend mooie workshopruimte/annex hobbywinkel in Vinkel.

11 opmerkingen:

Agnes zei

Ontzettend lief kaartje Wilma!
Heel erg mooi gemaakt!!

Groetjes, Agnes

CARDS BY JOL AND ART BY JOL zei

wauw, je kaart ziet er helemaal top uit, prachtig.

groetjes jolande

Angelique zei

schitterend is je kaart geworden, en je hebt het echt al wel onder de knie hoor die distresstechniek! Ik vond het ook reuze gezellig je te hebben leren kennen! bedankt voor je lieve woorden!!

groetjes angelique

Unknown zei

Wat een lief kerstkaartje! Mooie details ook. Jouw begin is gemaakt, ik moet nog helemaal beginnen! Help! Komt goed hoor :-)
Groetjes, Ira

regina zei

hoi wilma

je kaartje is erggg mooi geworden!!

mooi gemaakt en ik vind het mooi ingekleurd!!

het was een erg gezellige dag moeten we snel weer eens doen!!

gr regina

Marianne Schut zei

Hai Wilma, een super kaartje hoor! En wat leuk dat je die workshop gevolgd heb, zou ik ook nog wel eens willen doen, nou wie weet! Veel succes met je volgende kerstkaart, ben benieuwd wat je ons weer gaat laten zien! Liefs Marianne

Hetty zei

Wat een schitterend kaartje is het geworden en heel erg mooi ingekleurd, Ik vond het ook een hele gezellige dag en dat moeten we zeker meer doen

gr hetty

Crystal zei

This is soooo SWEET love that image...and the added tinsel is fabulous!!!! GREAT Holiday card!

Unknown zei

Wat een prachtige kaart Wilma, mooi gekleurd.

groetjes Suze

Riet zei

Wat een prachtige kaart Wilma,lief die stempel,mooi ingekleurd.

Liefs Riet.

Corry zei

Hoi Wilma
Je eerste kerstkaartje ziet er toppie uit.
Erg chique en mooi van kleur.
Hugs Corry