zaterdag 9 oktober 2010

Sweet Pea Stamps again!

Voor Angela een verjaardagkaart gemaakt. Ze is 26 september jarig geweest. Ze kijkt regelmatig op mijn blog dus moest ik even wachten om het te laten zien. Ze was er heel blij mee. Angela en mijn zoon Lars wonen sinds een jaar in Wellseind en daar hebben we een heel gezellig feestje gehad. Sorry, voor de slechte kwaliteit van de foto's. Het was weer eens op het laatste moment een kaartje maken en dus ook de foto weer vergeten. Ik moest dus mijn mobieltje gebruiken voor de foto. Maar het is een leuk kaartje geworden, al zeg ik het zelf.
Fijn weekend allemaal!

8 opmerkingen:

chrilvian zei

prachtig kaartje

*Ellen* zei

whow prachtig en heel origineel is dit kaartje, en die stempel is ook supers

Hetty zei

Een leuk kartje zeg je nou ik vind het een schitterend kaartje en die stmpel is hlemaal super en zo mooi ingekleurd.

gr hetty

Riet zei

Schitterende kaart Wilma,super afdrukje,zo mooi ingekleurd.
En wat een prachtig papier.

Liefs Riet.

Cards by Jol zei

Prachtige kaart.

groetjes jolande

Ira zei

Hi Wilma,
ben voor het eerst hier op jouw blog en wat maak je prachtige dingen, ben dan ook meteen volgster geworden :-) Misschien heb je zin om ook eens bij mij langs te komen? Je bent van harte welkom!
Creatieve groetjes van Ira,
irascreacorner.blogspot.com

Marianne Schut zei

Hai Wilma, wat een prachtige kaart! Ik blijf het heel bijzondere afbeeldingen vinden, ze hebben een bepaalde stoerheid of zo. En je kleurt ze wel zo prachtig in! Wat jammer dat ik je gisteren niet meer ontmoet heb in Spijkenisse... Ben er wel zo'n beetje de hele dag geweest maar ja het was ook wel erg druk en misschien hebben we elkaar wel gezien maar hebben het niet in de gaten gehad....nou wie weet een andere keer! Fijne zondag gewenst! Liefs, Marianne

anita01 zei

Hai gezellige meid,

Was leuk zeg om je in het eggie te zien...En heerlijk dat het je lukt met de inktjes en het inkleuren. Zeker ga ik je zien maar wat is er de 30ste oktober, ben benieuwd?

Nu slaap lekker met....warme groetjes,
Anita

ps heb email op mijn blog hoor hi,hi,