vrijdag 25 juni 2010

Freubelclubdag maandag 21 juni 2010

Dit keer was de mutsenclubdag bij mij in Spijkenisse. Mijn twee vriendinnen, Carla en Stieneke heb ik aan het werk gezet met de vlinderworkshop van Anita Izendoorn. Ik had deze workshop op haar blog (die vind je hier) gezien. Ik was gelijk helemaal weg van alle vlinders en ik dacht dat mijn vriendinnen het ook wel leuk zouden vinden. Drie pakketjes heb ik besteld en het voorbeeld heb ik vooruit gemaakt. Het exemplaar in lichtpaarse kleur met Mary Rahder stempel is door mij gemaakt. En het kaartje in paars/roze is door Stieneke gemaakt. Helaas vond mijn schildervriendin Carla het niet zo leuk en ze wilde graag schilderen. Over niet al te lange tijd wordt ze oma omdat haar oudste dochter zwanger is. Geen probleem want alles mag en je kunt ook zien dat Stieneke er een heel andere creatie van heeft gemaakt. Leuk toch, dus een extra pakketje is niet erg daarmee gaan we lekker zelf weer mee aan de slag. In de middag hebben we nog van het mooie zonnige weer genoten. Na een bezoekje aan de leuke hobbywinkel van Doe-a-ding zijn we op het terras bij Maribel terecht gekomen. Het was weer een keigezellige dag! Lieve vriendinnen bedankt voor de gezellige dag! Tot de volgende mutsenclubdag in september!

13 opmerkingen:

Crystal zei

WOW Wilma ABSOLUTELY GORGEOUS and FANTASTIC Design!

Hetty zei

Ohhhh Wauuuuuw Wilma wat is dit schitterend. ik heb hem nog niet in het echt gezien van Stieneke maar zo zijn ze helemaal gaaf

gr hetty

*Ellen* zei

whow wat een prachtige en originele creatie is dit

Neltine zei

Haha wat moet ik lachen...een mutsenclubdag. Nou ik wil wel eens weten hoe dat eruit ziet. Klinkt errg gezellig hihi.
Je vlinder is fifafantastico zeg. Ik zag hem al voorbij komen op een Blog waarmee je er gewonnen had. Prachtig gedaan hoor. Je bent een toppie creatieve muts...hihi.

Groetjes,
Neltine

Riet zei

Ohh wowww Wilma,Schitterend gemaakt.

Liefs Riet.

Cards by Jol zei

Schitterende creaties, zou vast wel heel gezellig zijn geweest.

Groetjes Jolande

ChRistiEnA zei

Hi Wilma!
Het was inderdaad weer erg gezellig op onze mutsendag!
Leuk dat je mijn creatie ook op je blog zet, op deze manier heb ik helemaal geen blog nodig!
gr. Stieneke

Marianne Schut zei

Hai Wilma, Jee dat ziet er echt prachtig uit hoor! Groetjes Marianne

Thea zei

Hoi Wilma, de kaarten zien er super uit, en volgens mij hebben jullie een leuke dag gehad.

Groetjes Thea

Anoniem zei

heel erg origineel zeg. Complimenten.
Zag dat je de candy bij Nicole gewonnen hebt hartelijk gefeliciteerd en heel veel plezier ermee, maar dat is geen probleem denk ik.
groetjes Monique

Sylvia zei

HOi Wilma,

Geweldig leuk dat we zien hoe je een beetje aan de knutsel bent en een geweldig mooie easel vlinderkaart hebt gemaakt. Super!! Ja de workshopjes van Anita zijn leuk he ;). En doeading is altijd gezellig ;) hihi. Zo te lezen wat het een topper van een dag.

Groetjes
sylvia

Kerzen, Make-up und alltägliche Dinge zei

this card is so wonderful :)

anita01 zei

Hai Wilma, hi,hi, eindelijk ben ik er dan om jullie mooi's te bewonderen, och ze zijn werkelijk geweldig geworden. Vond het enig om de pakketjes te maken van deze vlinder en nu dan te zien hoe onwijs mooi ze zijn geworden, een vette 10 hoor en...dat er maar vele mutsen club dagen mogen volgen. Mijn pakketjes zijn van iedere creatie dus...kom nog eens langs zou ik zeggen hi,hi,

Warme groetjes,
Anita.