zaterdag 19 december 2009

Scrapdoosje met Easelkaart





Mijn dochter is vandaag jarig en is 25 jr geworden. Dit scrapdoosje heb ik voor haar gemaakt en in de kleine laatjes heb ik geld gestopt en daarbij een wenskaartje of gedichtregel. Ze wilde geld als cadeau omdat ze spaart voor haar toekomstige autootje.
Hierop heb ik de easelkaart gemaakt die ik op de diverse blogs in verschillende uitvoering heb gezien. Ik vind het doosje prachtig geworden! Mijn ogen werden er steeds naar toe getrokken en elke keer wilde ik het bekijken. Ze was er ontzettend blij mee. We hebben met z'n allen heerlijk gegeten en nog een spel van Paul de Leeuw gespeeld. Nu is ze met haar vriendinnen uit in Rotterdam.
Dit is mijn eerste scrapdoosje met laatjes. Hiervoor heb ik een grote luciferdoos helemaal gestript en 4x nagetekend op verschillend scrappapier van Fancy Pants, zoals Splendid Lovey Dovey en Queen of hearts. Hierna alle laatjes en het omhulsel gevouwen en geplakt. Twee stukken karton beplakt met scrappapier en hier tussen de doosjes om en om geplakt. En op de voorkant van de laatjes een leuk stoffen knoopje bevestigd van Xenos zodat je ze open kunt maken. Met de Double Do heb ik een label met de Nestabilities van Spellbinders uitgesneden en deze versierd met bloemetjes en een wens. En samen met geld in de laatjes gestopt.
Hierop heb ik een easelkaart gemaakt die ik op de diverse blogs in verschillende uitvoeringen heb gezien. Het schema heb ik ook ergens van gedownload, maar dit was niet zo duidelijk en heb toch een beetjee moeten puzzelen met de afmetingen. De digitale fairysummer-stempel heb ik via een engelse site gekocht. Het papier is geponst met eenb Martha Stewart pons Lace. Ben benieuwd of jullie het doosje ook zo geslaagd vinden?

8 opmerkingen:

*Ellen* zei

whow geslaagd???? hij is schitterend en wat super origineel om die kaart er weer op te maken

Hetty zei

Wat is hij super mooi zal ze zeker heel blij mee zijn en nog gefeliciteerd met je dochter

gr hetty

Riet zei

Wat een prachtig doosje Wilma,heel mooi papier en stempel.

Liefs Riet.

daantje zei

ik vind het een prachtig doosje geworden. Ik snap dat je dochter er erg blij mee is.
groetjes
Daantje

Corry zei

Wauwieeeeeeeee Wilma
Dat heb je mooi gemaakt.
Daar zal je dochter wel erg blij mee zijn.
En die easel kaart er boven op...je moet er maar op komen.
xxCorry

Elly zei

Echt gaaf zeg, leuk bedacht die combi van doosje en kaart. Super!
groetjes, Elly

hetty roolaart zei

Wat een mooi doosje is dat geworden ik ben er helemaal verliefd op en als je het niet erg vind ga ik hem zeker na maken. k vind het zo leuk idee

Sharon zei

WOW, 'n pragtige geskenk vir jou dogter Wilma. Geluk met haar verjaarsdag. Groetjies Sharon