donderdag 16 juli 2009

Cadeautasje 'Baby'


Het was een leuke scrapdag met de meiden met veel lol. Omdat de verzorging van de dag, zoals idee vinden, materiaal aankopen, de hongerige magen vullen en assisteren ditmaal voor mijn rekening kwam had ik niet veel zelf gedaan aan mijn tas. Dit is geen probleem en ben ik de dag erna zelf aan de slag gegaan. Mijn vriendinnen vinden fel gekleurd papier het mooiste. Ikzelf houd meer van zachte pasteltinten en deze keer ben ik voor oranje gegaan vanwege het zonnige zomerse weer. Deze tas is voor mijn andere collega Ilze op kantoor, die voor het eerst zwanger is en daar hoort een leuk cadeautje in een mooi cadeautasje bij.
Nou meiden, ik heb met veel plezier de scrapdag verzorgt! Ik kijk alweer uit naar onze volgende dag in september, die dan weer wordt verzorgd door vriendin Carla. Bedankt mutsjes voor een zeer leuke en creatieve dag!

2 opmerkingen:

Tracey zei

Oh wooow wilma what a fun day you must have had id have loved to have been there crafting chatting and sharing them yummy cakes.
Your bag is stunning what a great idea im going to have to make one next time is someones birthday. Love the orange Its fantastic for this project.Your friend is going to love it.

another week almost over wilma. have a grat weekend
talk soon tracey x

Hetty zei

Wat een leuk tasje is dat geworden. Stieneke vertelde het ons dat ze dat had gemaakt maar was vergeten mee te nemen maar nu zie ik die van jou en is erg leuk

groetjes Hetty