woensdag 21 juli 2010

Fairy Freebie en Fairy 'Tip toe'

Puf..puf..puf het is niet echt een scrapweertje. Gelukkig wordt de temperatuur iets minder eind van de week. Ik merk dat het meer tijd vergt om iets af te krijgen met dit warme weer. Ik ben sowieso geen type die echt productie maakt. Bij de workshops die ik wel eens volg ben ik (helaas) altijd de laatste die het klaar heeft. Ik ben ook soms zo'n treuzelaar en probeer eerst alle mogelijkheden uit voor ik iets definitief bevestig op een kaartje. En de inspiratie ontbreekt mij ook wel eens. Gelukkig kan ik dan bij jullie (blogdinnen) op jullie supermooie blogs de nodige inspiratie vinden!! Heerlijk vind ik het om al jullie mooie creaties te bewonderen door een rondje te bloggen!
Deze keer heb ik een beterschapkaartje gemaakt met een stempeltje van Lili of the Valley. Het papier is uit een Paper pad 'Urban Prairie' van Basic Grey. Het vlindertje is een malletje gekocht bij doe-a-ding en de rand is natuurlijk gemaakt met een Martha Stewart randpons.
Lieve blogdinnen, ik ben benieuwd naar jullie reacties! Als dank kun je hieronder een digi downloaden: rechtermuisknop en opslaan als.

13 opmerkingen:

Marianne Schut zei

Hai Wilma, nou ondanks de warmte ziet je kaartje er weer super uit hoor! Maar ik herken het wel hoor, bij mij komt er ook wat minder uit mijn handen en zo ie zo moet een kaartje altijd "rijpen" bij mij, hihi! Je hebt prachtig papier gebruikt en het afdrukje is erg lief! Groetjes Marianne

Hetty zei

Hallo Wilma

Wat heb je weer een schitterend kaartje gemaakt en je hebt zulk mooi papier gebruikt en een heel leuk stempeltje is het.

gr Hetty

Crystal zei

BEAUTIFUL!!!!!! LOVE LOVE these FLOWERS!!!

*Ellen* zei

whow wat een schattig kaartje, prachtig is die, en bedankt voor die leuke digi

regina zei

hoi

supermooi kaartje en een hele leuke stempel heb je gebruikt!

bedankt voor het leuke stempeltje!!

gr regina

Cards by Jol zei

je kaart is super, dank je wel voor de leuke digi.

groetjes jolande

Agnes zei

Schitterende easel kaart Wilma met 'n lief stempeltje!
En oh, ik herken dat zo...ik maak ook niet zo maar even op 'n avond 'n kaartje en voordat het naar m'n zin is zijn er zo 'n paar dagen voorbij. En WS met groen worden thuis weer uit elkaar gehaald om het vervolgen weer op m'n gemakkie in elkaar te zetten, zodat ik het zelf netjes en mooi vind.

Groetjes, Agnes

Oh ja en dank je wel voor de digi
stamp, ik ga 'm ze opslaan

Sandra's Scrapsels zei

Wat een supermooie kaart Wilma! Zo lekker zomers met die mooie kleurtjes!
Bedankt voor je leuke digi! Lief van je!

Groetjes, Sandra

Riet zei

Ohhh wat een prachtig kaartje Wilma,zo lief dat stempeltje,mooi ingekleurd.
Prachtig papier en details.
Het is zeker veel te warm,ik heb ook veel moeite om wat te doen.

Liefs Riet.

Carolyn zei

I completely love your card. The image is so cute. What a fabulous card.
Hugs xx
Carolyn

Pops x zei

This is gorgeous sweetie, i love the image that you have chosen and the papers are fab too, thanks for joining us at LOTV big hugs love Pops x x

Bev zei

Oh this is so sweet! I love what you have done with my sketch. Thanks for joining LOTV this week. x

Caroline zei

Wat een leukerd zeg !