zondag 28 maart 2010

Fairy EaselkaartEindelijk weer een kaartje gescrapt! Ik merk nu aan de datum van mijn laatste kaartje dat ik toch een heel tijdje niets meer heb geplaatst. Misschien is de oorzaak de "voorjaarsmoeheid" of iets dergelijks. In ieder geval heb ik 's avonds geen energie meer gehad om nog te scrappen. Tijdens de lunchpauzes op het werk heb ik alleen nog tijd gehad om al jullie mooie creaties te kunnen bewonderen en reacties achter te laten. Als ik dan naar huis ga zit mijn hoofd vol met heel veel ideeën, maar eenmaal thuis na de files en de warme prak ontbreekt mij de energie om iets te doen.
Ik zou graag wat minder willen werken, maar ja...financieel is dit helaas nog niet mogelijk. Nu.. geen gejammer meer....ik ben er weer!!
Ik heb een aantal mooie stempels gevonden bij Sweet Pea Stamps....wauww zo sprookjesachtig...allemaal fairies... Het is van de collectie Ching-chou kuik's Fantasy Art. Deze naam vind ik vreselijk voor zulke mooie stempels. Het is op dit moment niet echt iets voor Pasen...maar ik ben er helemaal weg van. Die mooie manga-oogjes keken me aan en vroegen me...koop me....koop me...en deze verleiding kon ik natuurlijk niet weerstaan! Misschien vinden jullie ze ook zo mooi?
Fijne zondag allemaal!

Liefs
Wilma

10 opmerkingen:

Hetty zei

Wauuuuw wat is die schitterend echt
super mooi

gr hetty

regina zei

hoi

een hele mooie kaart en zeker een hele mooie stempel!!!

ik hoop dat je energie weer gauw terug krijgt,want je maakt altijd van die mooie creaties!!

gr regina

*Ellen* zei

whow schitterend in die kleurtjes, en ja die stempels zijn zooooo leuk

Cards by Jol zei

Wauw, wat mooi, geweldige kleuren heb je gebruikt.

Groetjes Jolande.

Danni zei

This is gorgeous! Thanks for playing along with my flutter by challenge!

Agnes zei

Wow, wat een super mooie kaart!
Prachtige kleuren!
Groetjes, Agnes

Marley zei

Prachtige kaart en de stempel is echt geweldig!! een echte kleuruitdaging, lijkt me erg leuk om te doen.. jij hebt er een pracht exemplaar van gemaakt. xMarley

...Astrid... zei

prachtige kaart heb je gemaakt wilma

regina zei

hoi wilma

jij ook hele fijne paasdagen en tot gauw!!

gr regina

sandra_w zei

Prachtige kaart, Wilma!!

Fijne paasdagen!

San x