donderdag 11 februari 2010

Clear album


Voor het afscheid van een lieve collega heb ik een Clear Album gescrapt met een aantal foto's van onze jaarlijkse uitjes van het werk. Ik heb de helft van een album gebruikt en beplakt met het papier van American Crafts. Hiervan had ik nog een restje en de nieuwe pons van Martha Stewart gebruikt. De kleuren blauw en bruin zijn altijd zo mooi om samen te gebruiken. Het is zo een leuke herinnering geworden en ze was er ook blij mee. Het was weer nachtwerk geworden....schrik niet 03.30 in de morgen ging ik naar bed en ben om 08.00 uur opgestaan. Gelukkig heb ik die paar uurtjes diep geslapen en toch redelijk goed door mijn werkdag gekomen. Helaas komen de ideetjes bij mij pas op het 'Moment Supréme' en wordt het meestal nachtwerk. Ik ben sowieso een avondmens en misschien komen daarom de creatieve ideetjes ook zo laat. Maar, ik heb iemand weer blij gemaakt met mijn gefreubel en dat is een kort nachtje wel waard! Ben benieuwd wat jullie ervan vinden. Bedankt lieve scrapgenootjes voor jullie leuke reacties!
Liefs
Wilma

8 opmerkingen:

Petra zei

PRACHTIG! Heel mooi papier er ook voor gebruikt. Het is het nachtje doorwerken zeker waard geweest, het eindresultaat is echt prachtig geworden.

*Ellen* zei

whow wat een gaaf boekje is dat geworden toppie hoor

Riet zei

Wat een schitterend boekje Wilma,heel erg mooi dat papier.

Liefs Riet.

Marianne Schut zei

Wauw Wilma, wat super gaaf zeg! Echt een kunstwerkje, wat zal je collegaatje daar blij mee zijn geweest! Fijn weekend, groetjes Marianne

Terri zei

Wilma, your scrapbook is beautiful, I really mean that. What a treasure to have. Your blog is very pretty withthe pink and black motif!
Thank you for stopping by my blog and "following". I hope you posted a comment so that you can have a chance at winning the bracelet.

Agnes zei

Hoi Wilma,
Wat een lief en origineel boekje heb je voor je collega gemaakt, ziet er erg mooi uit.
En wat leuk dat je een bezoekje aan mijn blog hebt gebracht. ik heb mij ook als volger bij jou aangemeld.
Groetjes, Agnes

marrie zei

Hoi Wilma
Wat een mooi albumpje heb je gemaakt,Super hoor

Groetjes marrie

Hetty zei

Wauuuuuw Wilma wat een schitterend boekje is dat geworden ik kan me voorstellen dat ze daar heel erg blij mee was echt top hoor

gr hetty