zaterdag 29 oktober 2011

Ik ben er weer! Workshop Doe-a-ding.



Sorry, dat ik een hele tijd niet op jullie blogs ben geweest, maar er is heel wat gebeurt de laatste tijd.
In de nacht van 21 september heeft mijn dochter Bianca een aanval gehad van het Helpp-syndroom (is een ernstig ver gevorderd stadium van zwangerschapsvergiftiging). Hierdoor hebben ze op 22 september 12.05 uur het kindje accuut met de keizersnede gehaald. Bianca had algehele narcose en had ernstige complicaties waardoor zij op de intensive care terecht kwam. Het aantal witte bloedlichaampjes in haar bloed was zo weinig, percentage van 200 is minimaal en zij had percentage 20, waardoor het bloed niet wilde stollen. Ze bloedde uit neus en mond en uit de wond bleef bloed sijpelen. Ze was zwaar ziek en het hele doomscenario werd ons verteld. Dus je snapt dat ik in de piepzak zat. Gelukkig bleek op de echo dat er geen interne bloedingen waren en hoefde ze geen 2e keer geopereerd te worden. Het kindje was snel stabiel en de dokters zijn goed te spreken over haar dat ze het goed doet. Ze heet Kitty en ze was 1050 gram...zo'n klein ieniemini meisje. Nu weegt ze al 1780 gram en ze ligt in een open bedje in het ziekenhuis. Met Bianca gaat het redelijk, ze heeft wel moeite om het allemaal psychisch te verwerken.
We mogen op het moment Kitty niet bezoeken omdat ze teveel prikkels krijgt zelfs ook als de ouders er zijn heeft ze er last van. We hopen dat Kitty eind november naar huis mag.
WORKSHOP DOE-A-DING VAN ANGELA EN MONIQUE
Na al die spanning was het weer heerlijk om te kunnen scrappen en de workshop van Angela en Monique was superleuk en we hebben een prachtige kerstcreatie gemaakt. Het eerste deel was wel pittig! Alle delen distressen, knippen en dan in elkaar zetten. Het meer ontspannende deel is het kleuren van de afbeeldingen en dan ga je met een prachtig exemplaar naar huis. Tussendoor een heerlijke lunch en ff shoppen natuurlijk.
Ik heb heerlijk genoten van de workshop en de gezellige dames.
Ik hoop dat jullie me niet vergeten zijn en ik nog die leuke reacties mag ontvangen!