maandag 31 mei 2010

Rings and Things





Het voorbeeld van dit sieradendoosje komt uit het hobbyblad 'Mijn Creatieve Hobby'. Ik heb het gemaakt met cardstock en het geweldige Tildapapier. Tildapapier is lekker stevig en ideaal om doosjes van te maken. De deksel is gemaakt met een Creatable van Marianne Design en het bloemetje en de swirl op de binnenkant is hier ook van. Versierd met roosjes en de takjespons en wat parelembellishments. De tekst van de banner heb ik op de computer uitgeprint.

donderdag 27 mei 2010

Vintage kaart



Voor de challenge van Create4fun heb ik deze Vintagekaart gemaakt. Ik hoop dat is gelukt om hem een vintagelook te geven.

maandag 24 mei 2010

Een cadeaukaartje!





Een cadeaukaartje waarin je stempelafdrukjes, foto's of geld als cadeau in kunt doen. Ik heb een Whiff of Joy stempel 'Dancing Willow'gebruikt en met de copics ingekleurd. Het papier is van Imaginisce. De 'Fijne Dag' stempel is van Marianne Design en het frame is van Nellie's. De randpons van Martha Stewart. De tekstcirkel op de achterzijde is gemaakt met de uitleg 'Tekstcirkel maken in Microsoft Word'. Hiermee kun je elke tekst die je wilt in elk lettertype in een tekstcirkel plaatsen. Ik heb de uitleg van een blogsite gehaald, helaas weet ik niet meer welke. Als je de uitleg wilt mail me dan even wilmaverweij@tiscali.nl Ik stuur je hem graag toe.
Nog een fijne 2e Pinksterdag en tot blogs!

woensdag 19 mei 2010

Een Easel verjaardagskaartje

Een nichtje van Jan was jarig en voor haar heb ik deze Easelkaart gemaakt en ze was er heel blij mee. Ze zei dat ze zo'n mooie kaart nog nooit had gekregen. Leuk hé? Dat geeft weer veel voldoening voor de maakster ;-))
Het lieve stempeltje is van Whiff and Joy en deze stempel is heerlijk om in te kleuren! De mal van het kader is van Marianne Design en zo ook de bloemen. Het blijft nog een hele toer om het papier uit deze mallen te pulken. Wat soms helaas tot scheuren eindigt. Misschien hebben jullie een TIP hiervoor?
Bedankt alvast voor jullie lieve berichtjes!!





donderdag 6 mei 2010

Fairykaart






Op 3 mei was mijn vriendin Carla jarig! Ik heb voor haar deze fairykaart gemaakt. De afbeelding is een digistamp. Van welke site ik die gedownloaded weet ik helaas niet meer. Deze afbeelding is geweldig om met de copics in te kleuren omdat je ook de ruimte hebt in de afbeelding. Soms zijn bij stempels de ruimtes zo klein dat het niet zo goed lukt.
De foto's heb ik gemaakt met mijn mobiele telefoon omdat ik weer eens vergeten was foto's te nemen. De telefoon heeft maar 2 pixels voor fotografie en je kunt dat ook zien want de foto's zijn niet zo scherp. Sorry hiervoor. Ik hoop dat jullie de kaart ook geslaagd vinden?

zaterdag 1 mei 2010

Schitterende stempel van Sweet Pea Stamps




Vandaag is mijn (scrap)vriendin Stieneke jarig en ik heb haar natuurlijk een leuke kaart gestuurd. Ik ben helemaal 'weg' van die mooie stempels van Sweet Pea's met de moeilijke naam ching-chou-kuik nog wat. Ik hou van die mooie manga-oogjes. Ze zijn zo leuk om met de copics in te kleuren, hierdoor worden ze zo sprookjesachtig. Het papier is van Marianne Design en de achtergrond gemaakt met mijn Nestabillities.
Ben benieuwd of jullie de stempel ook zo mooi vinden?