zondag 18 oktober 2009

Christmas girl



Het is weer tijd om met de kerstkaarten te beginnen zodat ik niet op het allerlaatste moment nog de kerstkaarten moet gaan kopen. De stempels van Funky kits UK zijn enig om in te kleuren en het bijpassende papier zoeken is een feestje. Ik ben erg blij met mijn mooie stempels en ga er zeker nog meer kerstkaarten mee maken. Het papier komt van een klein blokje van 'Papermania' gekocht bij Doe-a-ding.
Deze week komt mijn moeder een paar dagen logeren en gaan we een dagje winkelen want ze wil winterkleding aanschaffen. Gezellig en ik hoop op een beetje mooi (droog) weer.

maandag 12 oktober 2009

A card box





Het heeft even geduurd maar dit is de Card box die ik voor mijn moeder gemaakt heb. Hierin kan ze de kaarten bewaren die ik voor haar gemaakt heb. Hij staat nu te pronken op haar kast met de vintagekaart er naast.
Ik heb het voorbeeld op een leuke blog gevonden, maar helaas weet ik niet meer van wie de blog was. Het mooie blauwe papier is van Wisteria. De afbeeldingen zijn ook van een blog. Verder heb ik de bloemen met een pons en de Double Do gemaakt.
De binnenkant is verstevigd met karton 2 mm. Ik ga er zeker nog een maken om mijn kaarten in op te bergen.
Ik ben nieuwsgierig wat jullie er van vinden? Bedankt alvast als je een berichtje achterlaat.